Nakama Animació

Nakama Animació neix de la voluntat d’oferir animacions de festes infantils a tot l’Empordà, per aniversaris, comunions, batejos i/o noces.

De caire esportiu, jocs i gimcanes personalitzades, sense perdre la màgia de la fantasia que tot nen/a ha de guardar.

Ens desplacem al teu domicili, o busquem un espai adient a l’animació que desitges.
Fes la teva animació a la carta: donem diferents possibilitats perquè facis l’aniversari, comunió, bateig o animació del teu fill/filla com tu vulguis.


A LA CARTA


Aquesta animació és completa i per a qualsevol edat, i es caracteritza per una gimcana esportiva, divertida i col·laborativa amb la intenció de trobar un objectiu comú. Cada gimcana, amb els seus respectius jocs i activitats, s’adapta a l’edat del grup, globoflèxia, pinta-cares i temps de mini-disco.

Preu: 150€




Aquesta animació es diferencia de l’anterior per l’especificació temàtica. Pots triar, escollir i suggerir quina temàtica li agradaria al teu fill/filla; pirates, fantasia, olimpíades, indis, etc.

Es realitzarà una gimcana més completa, específica i direccionada al tema escollit, sempre a partir del joc esportiu i l’activitat lúdica.

A demès de globoflèxia, pinta-cares i temps de mini-disco.

El temps d’aquesta animació és de 2h 30min.

Preu: 210€



Durant aproximadament 1 hora, apareix un personatge de fantasia (Minion, Mickey, Elsa de Frozen, Patrulla Canina, etc) amb un regal d’aniversari, un pastís o un obsequi, que els fa recordar als nens/es que la màgia encara existeix.

Els ensenya una coreografia, s’abracen i es fan fotos amb el personatge.

Preu Mickey o Minion: 80€/hora
Preu personatge a escollir (patrulla canina, Minie, Frozen, etc.): 100€/hora


S’apropa un dia especial i vols que els més menuts juguin, ballin i es diverteixin?

Sorprent-los amb un personatge de fantasia, pintacares i globoflèxia.

Oferim animació, jocs i gimcana per professionals. Crea el teu pack personalitzat.

Temps i preu a consultar



Si vols que ens encarreguem del càtering, aquest inclou: entrepà salat, Sandwich de Nutella, pica-pica, refresc i una bossa de llaminadures per nen/a.

Preu: 6.5€/nen/a



Si no tens espai a casa, oferim la possibilitat de triar entre un espai obert o tancat.

Preu: 60€



Si vols recordar el moment en forma de fotografia també oferim la possibilitat de convidar a un fotògraf professional per a immortalitzar els millors moments de la festa/animació.

Preu a consultar